All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job: Front office medewerker

Front office medewerker

Functieomschrijving


Bij Samskip ben jij het eerste gezicht die chauffeurs zien als fulltime front office medewerker. Je staat ook wel bekend als dé stabiele factor bij het uitvoeren van verschillende administratieve werkzaamheden. Jouw inzet is werkelijk inspirerend. Spot je een probleem? Daar maak je direct werk van. Zo maak jij je onmisbaar binnen het team van FrigoCare in Rotterdam.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.


Je bent het ontvangstcomité voor chauffeurs, kritische controleur bij verschillende documenten en coördinator qua wacht-, aankomst- en laadtijden. Een functie die jij als geen ander kan vormgeven. Dat daar een zorgvuldige servicegerichte werkhouding bij komt kijken, hoeven we jou niet te vertellen. Je weet uit te blinken met jouw taken bij het:
 • ontvangen van chauffeurs en controleren op diverse documenten. Denk aan identiteitsbewijs en rerentienummers.
 • verwerken van alle logistieke administratieve werkzaamheden. Bijvoorbeeld douanedocumenten.
 • zorgen voor een zo kort mogelijke wachttijd bij de balie.
 • coördineren van aankomsttijden en laadtijden met vervoerders.

Een internationale functie vanuit de haven in Rotterdam.

FrigoCare verzorgt de vriesopslag voor interne en externe klanten, waarbij kwaliteit, integriteit en snelheid onze kernkwaliteiten zijn. Doordat we een integraal onderdeel van Samskip zijn, vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw werkzaamheden hebben een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dat te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit de haven. Zoals we zelf graag zeggen: ‘We hebben het mooiste uitzicht van de stad.’ Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Jouw team in Rotterdam

Work hard, play hard. Die Rotterdamse mentaliteit is zeker op ons van toepassing. En dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Je sluit aan bij het hechte team van 17 collega’s bij FrigoCare. Zij zetten klanten op het podium. Figuurlijk gesproken natuurlijk, maar jij kan je helemaal vinden in deze mindset. Je krijgt hier veel ruimte om je functie naar eigen inzicht in te vullen. De planning supervisor is jouw directe leidinggevende, waar je verantwoording voor aflegt.

Op ons kan je rekenen.

Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 40 uur per week:
 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • reiskostenvergoeding.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • een dertiende maand.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Geen woorden maar daden.


Creatief in het oplossen van problemen, sociaal, zelfstandig en de kwaliteit om altijd overzicht te houden. Herkenbaar? Met deze vaardigheden ben jij de perfecte front office medewerker bij Samskip. Je bent niet bang om nieuwe dingen leren en uitmuntende dienstverlening te leveren. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:
 • mbo- werk- en -denkniveau.
 • goede computer-skills. Dit laat je bijvoorbeeld zien wanneer je werkt met Microsoft Office.
 • je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels. Een andere taal kan ook heel nuttig zijn.

We hebben je nodig.


Je weet het zeker, dit is jouw baan. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltime baan via de 'Solliciteer' button.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 13 93 of stuur een e-mail naar: career.management@samskip.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Active since 29-10-2019
Location Rotterdam
Educational level MBO / Beroepssecundair onderwijs
Hours 40
Level Mid-Senior level
Employment type Fixed term contract with option for permanent contract
Salary Marktconform salaris
Job category Logistics: Inventory, Warehouse and Drivers
Industry / Industries Logistics & Supply Chain
Region Zuid-Holland
Keywords .

Contact information

Name Elaine Pelisson
Phone +31 88 400 1000

Location

Apply