All jobs Print Apply
EnglishNederlands

Job: Accounts Payable Administrator (Crediteurenbeheerder)

Accounts Payable Administrator (Crediteurenbeheerder)

Functieomschrijving


In een organisatie zo groot als Samskip is een goede crediteurenadministratie onmisbaar. Gelukkig zorg jij met jouw controles, analyses en registraties voor een vlekkeloze administratie. Jouw flexibiliteit en analytisch vermogen maken jou onze ideale boekhouder.

Een standaardbaan? Daar doen we niet aan bij Samskip.


In een notendop zorg jij voor de voorbereiding van binnenkomende facturen en registreert ze in ons systeem. Je controleert alle facturen, plaatst ze in de juiste classificatie en zorgt dat ze allemaal correct geregistreerd staan. Dit doe je ook door de maandelijkse overzichten en transacties met elkaar te combineren. Natuurlijk houd je ook contact met onze leveranciers rondom alle facturering.

Verder kunnen wij jouw hulp gebruiken bij het:
 • verwerken van kasafschriften, inkoopfacturen en bankafschriften.
 • voorbereiden van betaalopdrachten en betaaloverzichten opstellen.
 • bewaken van de voortgang van het betaalproces.
 • voorbereiden en versturen van betalingen en de correspondentie aan crediteuren.
 • verwerken van intercompany leveranciersoverzichten en tegenstrijdigheden opvolgen.

Een internationale functie vanuit de haven in Rotterdam.

Vanuit het hoofdkantoor van Samskip heb je een internationale impact op onze bedrijfsvoering en vaar je mee op de koers van een van de grootste transportbedrijven van Europa. Over land, zee en via het spoor. Jouw expertise heeft een internationale impact binnen Samskip.

Internationaal? Jazeker. Wij sturen goederen de hele wereld over en om dat te realiseren, zijn er veel mensen nodig. Jouw werk reikt dus veel verder dan alleen onze havenstad en je ziet je werk letterlijk voorbijkomen en ‑gaan vanuit onze kantoorramen. Zoals we zelf graag zeggen: ‘We hebben het mooiste uitzicht van de stad.’ Als bedrijf hebben we duurzaam en milieuvriendelijk vervoer hoog in het vaandel staan en daar pluk jij regelmatig de vruchten van. Wij brengen namelijk veel van die producten naar jouw supermarkt met zo min mogelijk klimaatimpact.

Jouw team in Rotterdam

Work hard, play hard. Die Rotterdamse mentaliteit is zeker op ons van toepassing. En dat we doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Hier krijg je als boekhouder de kans om je verantwoordelijkheid te pakken in jouw rol en we geven je de juiste tools om jouw functie zelf in te delen. Je werkt in een organisatie met veel verschillende culturen en een internationaal karakter. Samen anticiperen jullie op de altijd veranderende transportmarkt en zorgen jullie dat Samskip nooit verrast wordt.

Op ons kan je rekenen.


Buiten een niet-standaardbaan, het allermooiste uitzicht van Rotterdam en een internationale werkomgeving bieden we op basis van 38.75 uur per week:
 • een salaris dat past bij jouw ervaring en achtergrond.
 • reiskostenvergoeding.
 • een dertiende maand.
 • 28 vrije dagen op jaarbasis.
 • eindeloze mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • bedrijfsfitness.

Geen woorden maar daden.

Je bent een harde werker en durft altijd verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen werk, want je doet je werk altijd grondig, ordelijk en met oog voor het allerkleinste detail. Jij ziet geen cijfertjes over het hoofd, want jij weet het belang van elk cijfertje dat jij tijdens je werkdag tegenkomt. Dankzij je overzichtelijke werkstijl kun je jezelf prima controleren. En door je objectieve blik en logisch denkvermogen stel je altijd de juiste prioriteiten. So far so good? Als je ook het eind van deze checklist haalt, komen we graag met je in contact:
 • een mbo-diploma, bijvoorbeeld voor bedrijfsadministrateur, boekhoudkundig medewerker of financieel administratief medewerker.
 • 1 à 3 jaar ervaring als crediteurenadministrateur.
 • basiskennis van boekhouding, SAP, crediteurenbeleid en financieel-administratieve systemen.
 • Beheersing van het Nederlands en het Engels, mondeling en schriftelijk. Duits kan ook heel nuttig zijn.

We hebben je nodig.

We kunnen niet wachten tot je begint en warmen je bureaustoel vast voor je op. Wat jij moet doen? Zorgen dat je voor het eind van de maand reageert op deze fulltime baan via de 'Solliciteer' button.

Heb je nog vragen over de vacature? Je kunt ons bellen via 088 – 400 13 93 of stuur een e-mail naar: career.management@samskip.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
More information
This listing is a full-time job

Active since 06-09-2019
Location Rotterdam
Educational level MBO / Beroepssecundair onderwijs
Hours 40
Level Mid-Senior level
Employment type Fixed term contract with option for permanent contract
Salary Marktconform salaris
Job category Administration: Finance
Industry / Industries Logistics & Supply Chain
Region Zuid-Holland
Keywords .

Contact information

Name Elaine Pelisson
Phone N/A

Location

Apply